طرز تهیه مارمالاد کدو حلوایی

به گزارش وبلاگ انار، در این مطلب دستورالعمل تهیه مارمالاد کدو حلوایی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه مارمالاد کدو حلوایی

به گزارش ، برای تهیه کدو حلوایی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.

کدو حلوایی 2 لیوان (رنده شده)

پودر قند 1 لیوان

کره 6 قاشق غذاخوری

پودر هل سبز 1 چهارم قاشق چایوری

آب 1 سوم لیوان

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

زعفران به میزان لازم

گلاب 1 سوم لیوان

1- ابتدا کدو حلوایی را شسته و پوست بگیرید و به صورت درشت رنده کنید.

2- کره را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب گردد، سپس کدو حلوایی را اضافه نموده و آن را تفت دهید تا کمی نرم گردد.

3- آب و گلاب را مخلوط نموده و به آن ها پودر هل را اضافه کنید و خوب مخلوط نموده و به پودر قند بیفزایید و آن را هم بزنید تا به صورت شفاف درآید و بعد آن را به کدو اضافه کنید و مخلوط کنید، در این مرحله کدو ها کمی شفاف می شوند.

4- پس از شفاف شدن کدو ها 1 قاشق غذاخوری کره و آبلیمو را اضافه نموده و سریع هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید و به آن زعفران اضافه کنید.

در صورت تمایل از مقدار بیشتری گلاب و هل یا زعفران بهره ببرید.

می توانید مقداری مغز آجیل بو داده شده مثل فندق و بادام زمینی هم به مارمالاد اضافه کنید.

منبع: مهین فال

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه مارمالاد کدو حلوایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مارمالاد کدو حلوایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید